Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη στην τάξη μας.

Με αφορμή το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί η τάξη μας σε συνεργασία και με άλλα σχολεία της πόλης μας με τίτλο "Νομίζεις ότι διαφέρουμε; Έλα να γνωριστούμε"  ήρθαν στην τάξη μας την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 και μας επισκέφθηκαν δύο εκπαιδευτικοί από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας. 
Το πρόγραμμά μας έχει σκοπό να γνωρίσει στα κανονικά παιδιά την αναπηρία στις διάφορες μορφές της και να τα ευαισθητοποιήσει απέναντι στα παιδιά με διαφορετικές ανάγκες από τα ίδια. 
Έτσι ήρθαν στην τάξη μας δύο ειδικοί νηπιαγωγοί, η κυρία Ζαχαρένια Καραθανάση προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου και η κυρία Λουκοπούλου Ελένη και μας μίλησαν. 

Μας εξήγησαν το πώς είναι τα παιδιά του σχολείου τους, τι καταφέρνουν, ποια πράγματα έχει το δικό τους σχολείο και μας έδειξαν φωτογραφίες από όλα τα παιδιά του σχολείου τους. Για κάθε ένα από τα παιδιά μας έλεγαν και κάποια στοιχεία από την προσωπικότητά τους. 




Έτσι "γνωρίσαμε" έστω από απόσταση τα παιδιά και μετά από λίγο καιρό θα ετοιμάσουμε επίσκεψη στο σχολείο τους, για να γνωριστούμε κανονικά και να παίξουμε μαζί τους.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και περιμένουμε να ανταποδώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου