Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Σχετικά με το παρόν ιστολόγιο.

 

Το ιστολόγιο αυτό με πολλή ύλη για παιδιά και εκπαιδευτικούς της Γ΄ και Δ΄ τάξης έφτασε στο τέλος του καθημερινού του εμπλουτισμού. Κάποτε έρχεται η στιγμή της σύνταξης και της αφυπηρέτησης... 

Το ιστολόγιο θα παραμείνει ανοιχτό και θα προτείνει από καιρού σε καιρό χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα για τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Το υλικό όλων των προηγούμενων χρόνων θα παραμείνει διαθέσιμο σε όλους και όλες και μακάρι να συνεχίσει να φαίνεται χρήσιμο.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για την συνεργασία και την άδεια δημοσίευσης υλικού τους στο παρόν ιστολόγιο. Ευχαριστώ τους αγαπημένους φίλους και φίλες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας για τα πολλά χρόνια συνεργασίας, αλληλεγγύης και φιλίας. Ευχαριστώ όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας για τη βοήθεια και την πρωτοτυπία, για τον βιωματικό τρόπο μάθησης και την προσφορά τους σε μια διαφορετική προσέγγιση της δουλειάς με τα παιδιά.

Ευχαριστώ τους γονείς των μαθητών και μαθητριών μου για τη θετική τους διάθεση και τη συνεργασία. 

Μα πάνω απ' όλα ευχαριστώ τα παιδιά μου, τους μαθητές και μαθήτριες που γνώρισα στα πολλά χρόνια της δουλειάς μου σε τάξεις, για την απίστευτη χαρά του να γίνεσαι κάθε μέρα παιδί. Μακάρι να τους βοήθησα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, να αγαπούν τη γνώση και τον αγώνα. Γι' αυτά προσπάθησα. 

Μαγδαληνή Καλαθέρη ή η κυρία Λίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου