Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Η γιορτή της ΣΤ΄ τάξης. Απολογισμός.

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2019 τις κωμικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα δάσος την παραμονή των γάμων του Θησέα. Τα παιδιά παρουσίασαν το καταπληκτικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», με μεγάλη επιτυχία. Τα κείμενα, την διασκευή και την σκηνοθεσία αλλά και την επιλογή των τραγουδιών έκαναν οι δασκάλες κ.κ. Ζησίου Αγγελική, Ζιγρίκα Βικτώρια και Καβαρατζή Έλενα. Την σκηνογραφία η κ. Μουργιά Ευθυμία, την μουσική επιμέλεια η κ. Σάρλη Αναστασία.

Από την προετοιμασία του βαψίματος.
Ο Δ/ντής του σχολείου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, η Υπεύθυνη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων κ. Κατερίνα Καλαμιώτου, ο Συντονιστής Π.Ε. κ. Πέτρος Ορφανός, οι συγγενείς των παιδιών και όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι (πηγή το eviaportal)
Μερικές φωτογραφίες από την εξαιρετική παράσταση των παιδιών:







Τέλος ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε στους μαθητές της Στ΄ τάξης αναμνηστικά δώρα και όλοι τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στη μαθητική τους ζωή, υγεία και το παιδικό τους χαμόγελο να τους συνοδεύει για πάντα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις εκπαιδευτικούς που δούλεψαν ατελείωτες ώρες με θαυμαστά αποτελέσματα. Μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου