Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μικροί συγγραφείς.


Παιδιά, ποιος ή ποια ενδιαφέρεται;
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το trailer.

Τέσσερις Ελληνίδες συγγραφείς γράφουν αποκλειστικά για την ΕΡΤ -και αφιλοκερδώς- τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες-παραμύθια τους, σε μη ολοκληρωμένη μορφή, τις οποίες καλούνται να ολοκληρώσουν οι μικροί χρήστες του διαδικτύου, δηλαδή παιδιά ηλικίας από έξι (6) έως δεκαεπτά (17) ετών, με ή χωρίς τη βοήθεια των γονέων ή κηδεμόνων τους, αλλά πάντοτε με τη σύμφωνη συγκατάθεσή τους. 

Για την υλοποίηση του διαδραστικού project «Μικροί συγγραφείς», που αναρτάται στον ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr) και στον ιστότοπο του διαδικτυακού περιοδικού της «Ραδιοτηλεόραση» (www.ert.gr/Radiotileorasi), η συμμετοχή των συγγραφέων έγινε με τυχαία επιλογή. 
Τα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο project μπορούν να αποστέλλουν το δικό τους τέλος στην ιστορία που επιλέγουν έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikroisyggrafeis@ert.gr.
Όλες οι εκδοχές θα αναρτώνται καθημερινά στο microsite mikroisyggrafeis.ert.gr με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017, ενώ το κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει τη δική του ιστορία. 
Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να επιλέγει μόνο μία ιστορία από τις τέσσερις. 
Η έκταση του κειμένου που αποστέλλει κάθε παιδί πρέπει να κυμαίνεται από 100 - 150 λέξεις. 
Η συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση» διατηρεί το δικαίωμα να επιμελείται -όπου κι όταν είναι απαραίτητο- το περιεχόμενο που αποστέλλεται. 
Σε περίπτωση που τα κείμενα περιέχουν περιεχόμενο ακατάλληλο προς δημοσίευση, δεν θα αναρτώνται. 

Η ΕΡΤ Α.Ε. δεσμεύεται να δημοσιοποιεί μόνον το ονοματεπώνυμο και την ηλικία κάθε παιδιού, που λαμβάνει μέρος στο project, όπως και το σχολείο, στο οποίο φοιτά και να διαφυλάσσει απόρρητα τα λοιπά προσωπικά στοιχεία, όπως διεύθυνση κατοικίας, τηλεφωνικό αριθμό και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), των παιδιών και των οικογενειών τους. 
Η ΕΡΤ Α.Ε. δεσμεύεται, επίσης, για τη διαφύλαξη ως απόρρητης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ των υπευθύνων του project και των γονέων ή κηδεμόνων των παιδιών, που αφορά τη σύμφωνη γνώμη των τελευταίων για τη συμμετοχή των παιδιών. 
Την ευθύνη για την υλοποίηση του project φέρει αποκλειστικά η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ-Α.Ε. 
Την ευθύνη για τον συντονισμό του project φέρουν αποκλειστικά οι υπεύθυνοι του διαδικτυακού περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση». 
Οι ιστορίες-παραμύθια στην ολοκληρωμένη τους μορφή δύναται να δημοσιεύονται στο WΕΒ της ΕΡΤ και να λάβουν τη μορφή συλλεκτικών ψηφιακών ή έντυπων εκδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου