Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

"Μουσική και Φίλοι"


Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου  η τάξη μας, η τρίτη, θα ταξιδέψει στην Αθήνα να δει στο θέατρο Πόρτα την παράσταση "Μουσική και Φίλοι".

Η   διαδραστική συναυλιο-παιχνιδο-παράσταση "Μουσική και Φίλοι" από τους μοναδικούς Burger Project, είναι ένα χιουμοριστικό, πολυ-πολιτισμικό ταξίδι, που μας φανερώνει τον πλούτο της μουσικής και αναδεικνύει τη σημασία της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Με όχημα τα ολοκαίνουργια τραγούδια των  Burger Project και πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους, καθώς αναζητούν μαζί με τους ήρωες ένα σπάνιο μουσικό όργανο, που ονομάζεται "παρεόφωνο"! Ο Δόκτωρ Κορνίλιος, στην αναζήτηση ενός σπάνιου και αρχαίου μουσικού οργάνου που γιατρεύει την «ασθένεια της ξινίλας», αναθέτει στους BurgerProject τη δύσκολη αποστολή που τους στέλνει στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι γνωρίζουν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και μουσικές μακρινών πολιτισμών και έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις. Όμως, με την ομαδικότητα, τη μουσική και τη βοήθεια των παιδιών, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανακαλύψουν το σπάνιο "παρεόφωνο"! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Μουσική-Σενάριο-Σκηνοθεσία: The Burger Project
Κείμενα: Θάνος Κοσμίδης
Κοστούμια: The Burger Project
Σκηνικά- Μάσκες -Κούκλες: Playroom
Φωτισμοί: Θάνος Κοσμίδης
Φωτογραφίες: Nick Zarago
Επιμέλεια ήχου: Αντώνης Νικηφόρος
Χειρισμός κουκλας: Άγγελος Καρύδης

Με τους: Αλέκο Γεωργουλόπουλο, Αλέξη Ιωάννου, Έλενα Ιωάννου, Θάνο Κοσμίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου